Monday, November 1, 2010

Through the grace of God, on the 31st of October we had the monthly evangelism service organized in partnership with some evangelical churches in Campina. Through the inspiration of the Holy Spirit, Mark Puckett, the president of GoodNews International, Houston, TX, spoke from the Word of God about the Forever Bread. Even if there were a few people who responded to our invitation, we are glad and we thank God because we were able to do this in His Name and for His glory. Please continue to pray with us that 10% of Campina will turn to the Lord
May His Name be glorified for the ministry that's being done in our city!

Prin harul lui Dumnezeu, pe 31 Octombrie, la Casa de Cultura "Geo Bogza" din Campina, a avut loc serviciul de evanghelizare lunar pe care il organizam in parteneriat cu alte biserici evanghelice din Campina. Inspirat de Duhul Sfant, fratele Mark Puckett, presedintele GoodNews International, din Houston, Texas, a vorbit din Cuvantul lui Dumnezeu despre Painea Vesnica. Chiar daca au fost putini cei care au raspuns invitatiei noastre, suntem bucurosi si ii multumim lui Dumnezeu ca am putut sa facem lucrul acesta in Numele si pentru slava Lui. Va rugam sa continuati sa va rugati impreuna cu noi pentru ca 10% din populatia Campinei sa se intoarca la Domnul.
Numele Lui sa fie binecuvantat pentru lucrarea care se face in orasul nostru!

2 comments:

Robert said...

10% ? De ce nu 11, 12 sau 15? 9% e insuficient? Dar 100% ce are? Nu-i mai cereti lui Dumnezeu procente ci rugati-va pentru TOTI oamenii. Nu-i treaba noastra cati va matui Dumnezeu.

Altfel, Domnul sa fie cu voi si sa va dea har in "TOT" ceea ce faceti. (trebuia sa zic "10%"?)

Maranatha Baptist Church Campina, Romania said...

Matei 7:13
Intraţi pe poarta cea strâmtă. Căci largă este poarta, lată este calea care duce la pierzare, şi mulţi sunt cei ce intră pe ea.
Matei 7:14
Dar strâmtă este poarta, îngustă este calea care duce la viaţă, şi puţini sunt cei ce o află.

din versetul 14 ne-am dat seama ca nu putem sa vorbim despre 100%, pentru ca sunt doar "putini" cei care o afla. si sigur ca da...putea sa fie si 11, si 12, putea sa fie chiar si 1%, dar noi am ales 10% luand ca referire pasajul din Evrei 7, unde "patriarhul Avraam i-a dat zeciuială"...este doar un numar de referinta, si chiar daca stim ca pentru noi 10% din populatia orasului nostru inseamna mult, stim ca Dumnezeu poate.

Sper sa intelegi, si Domnul sa fie si cu tine si sa iti dea har in tot ceea ce faci, si indraznesc sa te indemn sa te rogi impreuna cu noi pentru cel putin 10% din Campina, din Romania si din Europa.