Saturday, June 2, 2012

Campania Nationala de Citire a Bibliei, Comarnic 2012

În 12 Mai 2012, in Comarnic, Prahova  s-a desfășurat Campania Națională de Citire a Bibliei. Scopul acestei lucrări a fost să încurajăm locuitorii orasului Comarnic să citească Biblia. Au participat 47 de voluntari din Bisericile din Aria Campina, dar și fr. Alex Vlașin, coordonatorul Departamentului de Misiune din Uniunea Baptistă împreună cu un grup de 4 frați din București.
Timpul de evaluare al acestei lucrări a fost unul în care am primit încurajări din partea Domnului, pentru că orice efort pe care îl facem pentru El va fi încununat de binecuvântare. Am întâlnit  persoane care ne-au respins, am întâlnit atei, am întâlnit persoane care atunci când au văzut scris pe tricourile noastre „Biblia” ne-au spus că nu vor să aibă de-a face cu noi, dar am întâlnit și persoane care au acceptat să stea de vorbă cu noi, să răspundă întrebărilor din chestionar, și, atunci când s-a putut, să le vestim Evanghelia.

Rugați-vă Domnului împreună cu noi pentru cele 83 de persoane care și-au exprimat dorința să primească o Biblie și au lăsat adresa pentru ca voluntari din bisericile din Aria Câmpina să îi contacteze în următoarele două săptămâni.
Ne rugăm Domnului ca ceea ce am făcut să fie spre slava Lui și spre lărgirea Împărăției Lui, iar Duhul Sfânt să continue lucrarea începută în inimile oamenilor!

No comments: